Oh, what a dream!

Snacket går ju flitigt dessa dagar om vilka spelare real ska värva och eftersom zidane sägs vara den blivande ambassadören är det inte så konstigt att dom flesta spelare som länkas till klubben är just fransmän. En av mina personliga favoriter som är världigt lik zidane och i mina ögon perfekt för att ta upp zidanes fallna mantel på Bernabeu är Yoann Gourcuff. Fin teknink, touch på bollen och en blänadande spelförståelse.

En annan fransman som är het på transfermarknaden är Frank Ribéry. Den stora frågan är ju om det blir barca eller real eller om han helt enkelt stannar i Bayern. Det sägs ju att han gjort klart med barca men man kan ju inte lita på spanska källor precis... Hur som helst skulle Gourcuff och Ribéry göra real mycket gott och framförallt ge en utomordentlig bedd på laget.

Det är ju dags för VM-kval i helgen och oj vad Lagerbäck gör bort sig. Att ta ut Erik Edman som spelat 6 a-lagsminuter på 1,5 år kan ju direkt ifrågasättas. Att dissa Goitom för Daniel Nannskog som spelar i Norska ligan är ju en annan grej som får en att höja på ögonbrynen.

En liknelse kan dras mellan irans VM-2006 lag och det nuvarande svenska landslaget. Iran hade Ali Daei som lagkapten, 36 år gammal var han och från att ha varit nationens hjälte gick han till att bli hatad och beskylld men all rätt. Svenska landslagets motsvarighet är Henrik Larsson, numera gråhårig.  Ja, vad ska man säga? LÄGG NER FOTBOLLEN! 37 år har han hunnit bli och hans bästföredatum gick ut för länge sedan. Han kommer ju inte bli bättre direkt...

Utan Zlatan har svenska landslaget ingen spetskompetens och då kommer man med största sannolikhet få pisk av Portugal, ledda av världens i mina ögon sämsta tränare, Carlos Queiroz.

Peace in the middle east
//Mannen i vitt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback