Man United keeps marching!!

Man united tog idag ännu ett steg mot femligen , alltsåå antalet titlar för säsongen. Efter att Ligacupbucklan hamnat i the Red devils armar i söndags så tog man idag ännu ett steg närmare en titel, när man bokstavligen K-Ö-R-D-E över Fulham på borta plan med hela 4-0 i FA-cupen.


Det började med att Tevez nickar in bollen i den 20 minuten när han befann sig vid den borte stolpen och sedan bjuder han på en mycket fin delikatess genom att plocka bollen från Uniteds planhalva och avslutar med ett kanon skott där Fulhams målvakt Mark Swarcher var chanslös i 35 minuten. United försätter sedan sin målkörd genom att Rooney i den 50 minuten placera in bollen i den bortre burgaveln. 81 minuten så bjuder Park på ett lika vackert mål som Rooneys genom att behärskat placera in bollen också i den bortre burgaveln.


Ännu en rafflande match som Man United bjuder på, och det känns underbart att se på Man United.
Skönt att Real inte tappade alla pinnar idag när man hade lillebror atletico på besök. Får hoppas att Real bjuder på en tät kamp ända till sista matchen i den spanska ligan och inte som PL, där så klart United i prencip avgjort ligan.


Peace in the GREAT middle east//


Redman


Kommentarer
Postat av: Sladjan O

Okej, jag köper eran blogg för 25 kr nu?

2009-03-08 @ 15:27:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback