hmm

Man kanske kan säga att vi fick äta upp våra ord då vi trodde att Sverige skulle bli utklassade, men nej det fick vi inte. Man kanske inte blev utklassade resultatmässigt, men på planen och som spelet såg ut så var Sverige väldigt ofta utspelade. Portugiserna visade prov på allt förutom mål. Klacksparkar, lobbar över backlinjen, tekniska nummer och skott. En trevlig 0-0 match att kolla på men samtidigt tycker jag väldigt synd om portugiserna. Man har kanske världens bästa mittfällt, men ett mittfält i världklass utan någon anfallare att passa till resulterar ofta i mållösa resultat. Deras bästa anfallare spelar i tyska bundesliga och heter Hugo Almeida, han är stor, stark och har ett bra skott, men det fick vi inte se igår, dessutom började han på bänken.. så vem startade som anfallare i Portugal egentligen? Ineffektiva är vad portugiserna var och Sverige ska inte alls vara nöjda över insatsen. Anfallet var som tidigare nämnt rena skämtet. Elmander såg ut som en juniorlagspelare och Henke var alltför upptagen med att klaga på Ronaldo. Anders Svenssons namn fick man höra kanske 3 gånger vilket betyder att han var OSYNLIG. Rasmus Elm är en framtida landslagsspelare och det visade han igår.

Hursomhelst, Sverige kommer inte nå VM och även om man gör det så åker man i gruppspelet..

Spanien - Turkiet var en annan match som spelades igår och turkarna var riktiga grymma i första halvlek, i andra halvlek tappade man lite vilket ledde till att spanjorerna tog ledningen och höll den matchen ut. Spanien ser redan klara ut för VM, hoppas turkarna tar andra platsen, skulle bli roligt att se dom överaska i VM också.