helgens matcher

Helgens matcher bjöd på fin fotboll och många mål. Liverpools överkörning av Manchester, Milans överkörning av Siena och Reals över Atleticos. Självklart om det bjöds på många mål så bjöds det också på fina mål, och det tre snyggaste var:

1: Zlatans kanon - Zlatan har aldrig, aldrig, gjort sig känd som en bra frisparksskytt, men ändå tar han frisparkar i Inter, landslaget och Ja, nästan varje lag han spelat i. Vi alla vet att han har krut i dojan, men frisparkar har slagits flera meter över, så det kom faktiskt som en stor chock då han i helgen sköt en frispark på ett riktigt snyggt sätt. Kraft, 109 km/h ribban in. Riktigt snyggt och satt perfekt. Vi alla som är vana att se ett leende på Zlatans läppar blev lika överaskande över målet som målfirandet, sura miner och såg bara allmänt aggressiv och grov ut.

2: Arshavin- Arshavins mål var inte bara det snyggaste utan även hans andra för kvällen. Efter att ha fått en fin djupledsboll på kanten så driver han in, dribblar sin försvarare och avancerar in emot mål, avslutet var en riktig delikatess, ur nästan ingen vinkel alls så skjuter han in den i nättaket. Riktigt fint. Arshavin verkar ha kommit igång på allvar nu, och jag är inte alls överaskad över hur bra han lyckats anpassa sig på så kort tid, det är en riktig klassspelare.

3: Arjen Robben - Det tredje målet var också riktigt snyggt och gjordes av den extremt vänsterfotade Robben. Precis som Arshavin fick Robben bollen på kanten, drev in i straffområdet och dribblade sig förbi sin back innan han på ett riktigt snyggt sätt skjöt in bollen i mål. Robben är en av världens bästa yttrar när han är i form och får vara skadefri, och det kan man verkligen se bevis på de senaste matcherna.

Peace in the middle east // Mannen i blått

Kommentarer
Postat av: Anonym

Arshavins mål var det kurre hamrin klass på!

2009-03-17 @ 10:33:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback