ojoj

Gårdagens matcher var nog det bästa på länge. Liverpool har man lärt sig att aldrig räkna ut och man visade varför igår. 4-4 emot Arsenal måste nog vara den bästa matchen i PL på väldigt, väldigt länge. Roligt att se att man faktiskt också gör många mål i den engelska ligan och allra roligast var det nog att "Den lilla tsaren" stod för 4 av dessa. Han var fantastisk och han visar verkligen att han var inte bara en one hit wonder som det flesta trodde han skulle vara efter sitt spel i EM. Riktigt giftiga avslut och vilken spelförståelse, Arsenal har verkligen lyckats med denna vävning. Matchen igår avgjorde nog definitivt ligan och Manchester ser ut att ta hem det i år igen. GRATULERAR, men liverpool ska hålla huvudet högt, man har bjudit upp till en rejäl kamp och vem vet, med lite tur kanske man vinner ligan trots allt.. Räkna aldrig bort Pool.

Gårdagens derby i madrid bjöd också den på fantastisk fotboll och fantastiska mål. Higuan som allt mer börjar likna en världspelare gjorde det han är bäst på, avgöra matcherna i slutminuten. Annars måste jag säga att Getafe bjöd på riktigt bra motstånd och  hade man med lite tur satt den där straffen hade man nog vunnit och kunnat räkna bort Real från ligatiteln, men nu är det igång på allvar. Barcelona tar emot ett formsvagt Sevilla på hemmaplan men med Kanoute och Navas på spelhumör så vet man aldrig hur det kan gå. Lyckas Sevilla vinna så har Real ett perfekt utgångsläge inför El Classico och för tillfället ser nog den Spanska ligan ut att vara den mest intressanta.

Över till den franska ligan där Lyon ser ut att missa ligatiteln för första gången på väldigt länge. Kan det vara så att Lyon börjar bli sämre eller att andra lag som Marseilla och Bordeux börjar bli bättre? I Marseilla finns det iallfall storspelare som Hatem Ben Arfa, Brandao, Taiwo och Niang. Så det kan mycket väl vara så att det franska lagen börjar bli mer slagkraftiga. Bordeux har sin stjärna Gourguff och han har verkligen bjudit på en del klassmål under säsongen.

Gårdagens och förhoppningsvis dagens matcher visar varför vi älskar fotboll.. Ren underhållning.

Peace in the middle east / Mannen i blått

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback