Barca, Barca, Barca?

Vilken fotboll man har bjudits på denna afton! Barca lekte fotboll a la zidane klass och matchen kunde likaväl ha slutat tvåsiffrigt! Bayern hade absolut ingenting att sätta emot, den enda som ens försökte var Ribery. Finns inte mer att säga från den matchen, barca hade allt! Klinsman kommer få det hett om öronen imorn, självaste kaisern har mer eller mindre sagt att klinsman inte har någon framtid hos Bayern och avskedskuveret kan komma en aning tidigare än väntat.

Det enda positiva en trogen madridista som jag är kan hitta från en sådan här uppvisning är att spansk fotboll visar vilken klass den håller. Igår såg vi ett Villareal leka med Arsenal och idag var det Barcas tur. Spansk fotboll går ut på att spela och föra matcherna, inte att gå ut på planen med en enda tanke om att kämpa. Fyfan för engelsk fotboll! "Go out there and fight lads!" Överdrivet kan man säga att en engelsk tränare låter någolunda sådär inför matchen då han ska dra taktiken...

Annars var det ju lite av en skrällmatch på Anfield. Börjar kännas som att fotbollsuniversum går direkt emot mina uttalanden. Chelsea - Liverpool matcherna har vi fått erfara som insomnimatcher dom senaste sässongerna men nu gick dom moturs och bjöd på en fantastisk match. båda lagen vågade bjuda på sig själv och anfalla hela matchen. Satt helt kluven på olles och undrade vilken match man skulle lägga mest fokus på, haha. Kvällens ovanliga hjälte heter Ivanovic och har mår nog grymt bra just nu. Snubben gör två identiska hörnål fast från varsin kant, lite VM-98 finalklass på det hela! Även om Chelsea vann med 1-3 på bortaplan så är det kommande mötet helt öppet skulle jag konstatera. Liverpool ska man aldrig räkna ut när det kommer till cupsammanhang, iaf inte så länge dom har kvar Rafa. Nåja, börjar bli sent, imorn blir det kanske någon match från förlorarnas cup, dvs. UEFA-cupen. Känns trots allt lite korpenstämplat.

Peace in the middle east - Mannen i vitt

Kommentarer
Postat av: Hauer

Lätt den grymmast bloggen!!!

(Så Ehsan nu har du fått en kommentar av mig;))

2009-04-09 @ 23:45:15
Postat av: Mannen i vitt

tack men vem är ehsan?

2009-04-10 @ 12:06:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback