Årets match månne?

En kväll att minnas, vilken jävla match! Chelsea - Liverpool blir troligen årets match! Då det efter 45 minuter stod 2-0 till Liverpool började många däribland undetecknad tro på ett cemifinalavancemang för Liverpool men Guus och grabbarna ville annat. Efter pausen fick vi se ett helt annat Chelsea anförda av sin otrolige kapten för dagen Frank Lampard. Två snabba mål av Chelsea signerade Drogba respektive Alex (en riktig rekyl) såg ut att döda matchen men Liverpool hade mer att säga till om och efter Lucas Leivas turmål blev det återigen liv i matchen. Dock släcktes detta liv tämligen snabbt då Frankieboy Lampard kvitterade. Återigen stack Liverpool ut huvudet och var fräcka nog att genom Dirk Kuyt ta ledningen med 4-3 för att minuter senare återigen tystas av kvällen kung, Frank Lampard!

Magisk fotbollsmatch är väl det rätta ordet för drabbningar som denna? Jag önskar att alla matcher var lika fartfyllda och underhållande som denna! Vi ska dock inte glömma bort Liverpools oerhört imponerande insats och jag håller till fullo med Benitez om att Merseysidegrabbarna ska hålla huvudet högt och trots förlusten vara grymt stolta.

Barca var på förhand vidare så man ställde endast in skorna på plan som räckte för kryss så som helhet var det väl klart godkänt. Matchen kändes på förhand betydelselös då självaste Klinsman hade målat upp matchen som en match om stolthet och inget annat. Ser med spänning fram emot mötet mellan Barcelona och Chelsea, vilken match det kan bli alltså!